Магазин Consafety: спеціальний одяг та засоби індивідуального захисту в широкому асортименті

Турбота про комфорт і безпеку працівників має бути одним із пріоритетних завдань роботодавця. Це не лише піклування про персонал, а й важлива умова ефективності виробництва. Придбання засобів індивідуального захисту та спецодягу — відповідальна справа. В таких випадках краще звернутися до спеціалізованого магазину. 

Consafety: комплексний підхід до клієнта

Більшість галузей промисловості потребують спеціальної уніформи та захисних аксесуарів для робітників. Також вони необхідні комунальникам, рятувальникам, працівникам інших сфер. Зручніше швидше купувати необхідні вироби у комплекті. Тому варто звернутися до магазину з широким асортиментом. Consafety вже тривалий період займається гуртовою та роздрібною торгівлею ЗІЗ (засобами індивідуального захисту), спецодягом та спецвзуттям. 

Наша продукція включає в себе всі найзатребуваніші засоби індивідуального захисту:

  • для органів дихання;
  • для шкіри;
  • для обличчя та очей;
  • для органів слуху;
  • для захисту голови.

Також у нас представлено багато видів якісного робочого одягу та взуття. В асортименті є як універсальні вироби, що підходять для різних галузей виробництва, так і засоби з досить специфічними опціями. Наприклад, антивібраційні та кольчужні рукавиці, вогнетривкий одяг і взуття. 

Переваги співпраці з Консафеті

Ринок засобів індивідуального захисту представлений багатьма торговими компаніями, але Consafety впевнено займає на ньому свою нішу понад 15 років. За цей час остаточно сформувалася політика магазину, спрямована на комплексне забезпечення потреб клієнтів. Багато великих підприємств і дрібних замовників переконалися у перевагах співробітництва з нашою компанією. Зокрема, ми пропонуємо:

  • продукцію лише надійних та перевірених брендів;
  • великий асортимент товарів та розхідників до них;
  • безкоштовні професійні консультації щодо вибору та застосування ЗІЗ;
  • доступні ціни та систему знижок;
  • оперативне опрацювання замовлень;
  • індивідуальний підхід до кожного покупця.

Консатефі співпрацює з кількома імпортними та вітчизняними виробниками спецодягу та засобів індивідуального захисту. У нас ви можете придбати товар таких відомих закордонних торгових марок як 3М (США), Delta Plus (Франція), Oxypas та Safety Jogger (Бельгія), Portwest (Ірландія). Незалежно від країни походження вся продукція має європейські сертифікати безпеки і відповідає чинним стандартам, відповідно до законодавства України. 

Наш магазин пропонує великий вибір різноманітних товарів у категорії спецзасобів. Продукція відрізняється високою якістю і оригінальністю. Асортимент на складі магазину поновлюється кожні два тижні. 

З нами можна зв’язатися по телефону чи в месенджерах для отримання вичерпної інформації щодо характеристик та призначення виробів. В робочий час працівники магазину проконсультують стосовно вибору оптимальних варіантів ЗІЗ та спецодягу, які найкраще відповідатимуть вашим умовам праці. 

Consafety працює з виробниками напряму, без посередників, тому ми пропонуємо ідеальне співвідношення ціни і якості. Для постійних клієнтів існує система знижок. 

Для оформлення замовлення слід зареєструватися як клієнту, залишити заявку на сайті і почекати зворотного зв’язку через 10-15 хвилин. Після дзвінка менеджера для уточнення деталей відбувається підтвердження замовлення. Відвантаження товару займає 1-2 дні, після чого він передається перевізнику. Кожен клієнт Consafety має персонального консультанта, що дає можливість максимально задовольнити потреби конкретного замовника.