Який пилосос для авто краще вибрати

Автомобільний порохотяги складно віднести до найнеобхідніших речей в арсеналі автомобіліста. Проте, постійно звертатись в клінінгові салони не найдешевше задоволення. Тому автопорохотяг – один з найпопулярніших подарунків автовласникам. Вони допомагають нескладними дорожніми забрудненнями, залишками їжі тощо. Є моделі з функцією вологого прибирання, що дозволяє позбутися навіть плям від напоїв.

БелАвто «Тайфун» ВА55В

Доволі потужна і недорога модель від білоруського виробника. Підключається через штекер прикурювала. Він компактний, тому зручний у користуванні й зберіганні. У комплектації чотири насадки, завдяки яким можна без ускладнень прибирати важкодоступні місця. Також споживачі відзначають, що БелАвто «Тайфун» добре чистить покриття з ворсом. Також оптимальні  недорогі варіанти можна обрати тут https://lido.ua/ua/pilososi-7348

+LED-ліхтарик

+щоб почистити фільтр, достатньо промити його водою

+сухе і вологе прибирання

+довгий кабель живлення

+водонепроникна сумка для зберігання

+добре чистить

-не тягне з виключеним двигуном авто

-може грітися штекер в прикурювачі

 BERKUT SVС-800

Модель, як і більшість автопилососів, підключається через штекер прикурювала. Аксесуар має подвійну систему фільтрації. Відносно тихо працює, а прозора конструкція дозволяє контролювати ступінь забруднення. Кабель живлення має 5 метрів, що дозволяє дотягнутись навіть до багажника машини. Крім того, порохотяг укомплектований додатковим акумулятором, який може працювати до 30 хв.

+гнучкий шланг

+додатковий акумулятор

+добре чистить ворс та текстиль

+місткий пилозбірник

-користувачі відзначають нещільне прилягання в прикурювачі

-великі розміри

-висока ціна

-може висипатись сміття

BLACK+DECKER ADV1200

Ручний порохотяг з подвійним циклом фільтром. Аксесуар зі зручним та інтуїтивно зрозумілим керуванням. Легкий у збиранні, для того, щоб його почистити, достатньо промити водою ємність для збирання сміття. Для підключення використовується штекер прикурювала, містить в комплектації гнучкий шланг.

+підходять насадки від інших порохотягів

+мішки для сміття місткість 0,61 л

+доволі тихий

-тільки суха чистка

-недостатньо потужний для того, щоб впоратись зі всіма видами забруднень

Daewoo DAVC 150

Бюджетна модель ручного порохотягу для вологого та сухого прибирання. Пилозбірник з циклонним фільтром легко знімається та чиститься. Агрегат укомплектований трьома насадками, що полегшує роботу в тяжко доступних місцях. Доволі непоганий варіант у співвідношенні ціна/якість.

+конструкція фільтра захищає електричні елементи від пошкоджень

+не потребує додаткових приладів для збирання пилу

 -погано всмоктує дрібне сміття

То який пилосос врешті краще. 

З міркувань практичності, краще всього брати пилосос БелАвто, так як він порівняно дешевий, однак якісний та мультифункціональний. Єдиний випадок, у котрому він не підійде — якщо щост негаразд із штекером прикурювача.