Які речі краще не дарувати автомобілістові

Алкотестер

На перший погляд — цілком практичний подарунок. Але, як показує практика, дешеві «подарункові» алкотестери дуже неточні та довіряти результатам їх аналізу не варто. Враховуючи, що в Україні для водіїв допустимий рівень алкоголю 0,2 проміле, доведеться купувати значно дорожчий прилад, з достатньою точністю вимірювання.

Ковпаки на колеса

Купувати ковпаки на колеса у подарунок — дуже ризикована справа. Це як купувати одяг — дуже легко помилитися з фасоном або кольором. Одним словом, такі речі повинен купувати сам власник авто.

Автомобільний пилосос

Теж, здавалося б, суперпрактична річ. Але потужність пилососа, який працює від прикурювача настільки низька, що простіше прибрати пил за допомогою звичайної серветки.

Фляжка для алкоголю

Для автомобілістів, які часто перебувають за кермом такий подарунок просто знущання — фляжка створена, щоб пити алкоголь поза домівкою, а поза домівкою автомобілісти зазвичай за кермом. Тому подарунок буде лежати десь у шафі та чекати на кращі часи.

Світлодіодні фари

Світлодіоди як подарунок — теж погана ідея. В першу чергу, рішення про зміну фар повинен приймати сам власник авто. До того ж, дешеві світлодіоди дуже недовговічні та буквально роблять автомобіль небезпечним для оточуючих.