Audi тестує нову Q3 в Росії

Audi тестирует новую Q3 в России

Автовиробники вже кілька років використовують російські дороги, які інколи більше схожі на напрями, для тестів прототипів своїх майбутніх моделей

В цей раз в об’єктиви фотошпигунів (їм мимоволі став блогер Давид Межунц) потрапив замаскований кросовер Q3 наступного покоління. Знімок був зроблений в Карелії. Машина сильно замаскована, але маскування неспроможна приховати той факт, що кросовер переживе еволюційні зміни. Задні ліхтарі і архітектура багажної двері будуть перетинатися з флагманським кросовером Q8. Спереду машини також будуть схожі: у нового покоління Q3 буде велика гексагональна радіаторна решітка, агресивний бампер і вузькі фари.

Кросовер помітно збільшиться в розмірах, зросте і колісна база, що зробить салон більш просторим, а багажник більш містким. Але за рахунок переведення Q3 на модульну платформу MQB зі старої PQ35 кросовер помітно втратить вагу: в залежності від версії нове покоління буде легше попереднього на 40-100 кілограмів.

Лінійка двигунів буде складатися з нового 1,5-літрового турбодвигуна потужністю 150 л. с., 2-літрового силового агрегату потужністю 180 л. с. і 2-літрового турбодизеля в декількох варіантах форсировки.