Гібрид Audi Q5 виходить на ринок: доступний до замовлення з початку червня

До лінійці Audi Q5 приєднався гібрид, що підключається. Версія 55 TFSI e буде конкурувати з BMW X3 xDrive30e. З початку наступного місяця клієнти в Європі зможуть розмістити замовлення.

В цьому році Audi Q5 55 TFSI e дебютувала на автосалоні в Женеві, а зараз надходить європейським дилерам. Ціна на батьківщині бренду, в Німеччині, стартує від €60 450.

Гібридна силова установка
Силова установка новинки включає 2,0-літровий бензиновий двигун і електромотор загальною віддачею 367 к.с., а також 7-ступінчасту автоматичну коробку передач і привід 4WD. Для розгону від 0 до 100 км/год машині потрібно 5,3 секунди. Максимальна швидкість становить 240 км/год.

Що ще під капотом?
Батарея ємністю 14,1 кВт-год забезпечує 42 км пробігу на одній зарядці. Зарядження від звичайної побутової розетки в 220 В потребує 6 годин.

Акумулятор можна також зарядити під час руху за рахунок відновлення електромотором до 80 кВт від легкого гальмування.

Абсолютно новий OPEL Insignia доступний в Україні для тест-драйву і замовлення
Витрата палива складає 2,08 л/100 км (WLTP), вихлопи вуглекислого газу – 49 г/км.

Адаптивна повнопривідна система Quattro допомагає підвищити ефективність. Вона може перемикатися з повного приводу на передній.

Пропонуються три режими водіння: «EV» (тільки електричний), «Battery Hold» (бензиновий двигун допомагає підтримувати заряд батареї для використання в подальшому), «Hybrid» (максимальна продуктивність, резервування діапазону батареї).

У стандартне оснащення входить обвіс S line, задній дифузор, 20-дюймові литі диски, світлодіодні фари.

У салоні використовуються новітні технології Audi: цифрова панель приладів, електрорегулювання сидінь, 3-зонний автоматичний клімат-контроль та інші.