2020 Skoda Superb промайнула в передпрем’єрному тізері

Компанія Skoda опублікувала тізерне зображення рестайлінгової Superb. Флагман чеського бренду поступово дрейфує до преміального сегменту. У моделі з’явиться плагін-гібридна версія.

Оновлена ​​2020 Skoda Superb промайнула в передпрем’єрному тізері. Чехи відразу дали зрозуміти, що у флагмана залишиться версія універсал, а також позашляхове виконання Scout. Саме його позначили в тізері.

В оновленому інтер’єрі показані нова цифрова приладова панель з розкішним дизайном і дорога інформаційно-розважальна система. Все це говорить про те, що наступна Superb йде шляхом до преміального класу.

Очікується, що Superb отримає незначні зміни зовнішнього вигляду, але з технічної точки зору і оснащення прогрес буде більш відчутний. Йдеться про додаткові технології допомоги водієві, нову лінійку двигунів і, головне, гібридну силову установку.

Версію Superb PHEV оснастять тією ж трансмісією, яка використовується на останньому Volkswagen Passat. Це 1,4-літровий бензиновий двигун, електромотор і акумуляторна батарея на 13 кВт. Сумарна потужність такої системи перевищує 215 к.с., а діапазон на одній електротязі – до 50 км.