2020 BMW 1 Series повністю розсекречений: найцікавіше

У BMW 1 Series відбулася зміна поколінь. Нововведень – маса, і передній привід – лише один з козирів …
Спортивний, класний, безпечний і стильний, зі свіжим дизайном і новітніми можливостями: саме так BMW характеризує хетчбек абсолютно нової 1-ї серії.

Третє покоління BMW 1 Series вперше представлено публіці на новій презентаційній платформи BMW Group #NEXTGen на заході BMW Welt в Мюнхені.

У вересні 2019 року у Франкфурті-на-Майні на виставці IAA відбудеться світова прем’єра нового новинки.

Передній привід і габарити
BMW вже 5 років виробляє автомобілі з приводом на передніми колесамию За цей час інженери компанії накопичили серйозний досвід. Модель третього покоління пропонує значно більше місця в салоні, ніж попередник, саме завдяки передньопривідній архітектурі.

Новий Suzuki Swift практично повністю розсекречений
Доступний тільки у п’ятидверному варіанті, новий BMW 1 серії на 5 мм коротший за свого попередника. Довжина становить 4 319 мм. Що стосується ширини (зараз 1799 мм), то вона збільшилася на 34 мм, а висота (1 443 мм) – на 13 мм. Колісна база зросла на 20 мм. Однак салон у нового хетча більш просторий!

Об’єм багажного відділення становить 380 літрів, це на 20 літрів більше, ніж у моделі, що йде. Сладання заднього дивана збільшує його до 1 200 літрів. Крім того, багажник розширився на 67 міліметрів. Електричні сервоприводи задніх дверей пропонуються на BMW 1 серії вперше.

Модифікації та варіанти трансмісії
Версії BMW 116d, BMW 118d і BMW 118i в стандартній комплектації отримали вдосконалену шестиступінчасту механічну коробку передач. Семиступінчастий дводисковий автомат Steptronic запропонований в якості опції для BMW 116d і BMW 118i. Трансмісія Steptronic з вісьмома швидкостями – є алтернативою для BMW 118d і стандартною – для комплектації BMW 120d xDrive.

Спортивний флагман BMW M135i xDrive оснастили трансмісією Steptronic Sport з вісьмома швидкостями.

Панорамний дах і підсвічування декоративними планками
Електричний панорамний дах вперше представлений ​​на BMW 1 Series. В якості опції також дебютують смуги обробки з підсвічуванням. Вони бувають трьох різних дизайнів з шістьма кольорами, що перемикаються.

Силова лінійка
З моменту запуску пропонуються три дизельних і два бензинових варіанти двигунів потужністю від 116 до 306 к.с. Клієнти можуть замовити новий BMW 1 серії з вибором трьох- і чотирициліндрових двигунів з сімейства BMW EfficientDynamics останнього покоління.