Renault в Україні запропонував нові версії Duster, Logan MCV Stepway та Sandero Stepway

Спеціальні версії популярних моделей Renault в Україні зацікавлять покупців, які прагнуть індивідуальності. За стиль Duster Techroad доведеться доплатити 19 000 гривень.

Кросовер Duster, кросс-універсал Logan MCV Stepway та кросс-хетч Sandero Stepway відтепер доступні в Україні в особливому виконанні Techroad. Лімітовані версії виглядають стильно і спортивно, але з технічного боку та в оснащенні нічим не відрізняються від стандартних моделей.

Нові версії автівок Renault в Україні пропонуються у кольорах сіра скеля або червоний гранат. Універсал і хетчбек отримали двоколірні диски Flexwheel (16ʺ), кросовер Duster – Maldives (17ʺ).

Комплектації мають декоративні акценти на корпусах дзеркал заднього виду та нову оббивку сидінь.

Нова версія Duster в Україні коштує від ₴519 600. Варіант Techroad дорожчий за Zen, а це середня за ціною комплектація кросовера, на ₴19 000. Для Sandero різниця становить ₴5 800 – 5 900, для Logan MCV – ₴2 900.

Спецверсія крос-універсала Renault Logan MCV Stepway – вже в Україні
Якщо лімітована версія купується за кредитною програмою Renault Бонус, ціна на Duster починається з ₴479 600, Logan MCV – з ₴386 200, Sandero Stepway – з ₴339 700.

Бюджетні моделі “роблять касу” для французького бренду в Україні. Renault входить до трійці найбільш популярних брендів на вітчизняному ринку. Зокрема, у травні марка посіла друге місце за обсягом продажу, продавши 967 автомобілів.