Новий Porsche Cayenne S Coupé доступний до замовлення в Україні, ціна від 99 657 євро

Новий 2020 Porsche Cayenne S Coupé дістанеться до дилерів в Україні наприкінці поточного року. Автомобіль вже можна замовляти. Стартова ціна – від 99 657 євро з ПДВ.

Версія S Coupé моделі Porsche Cayenne отримала новітній 6-циліндровий V-образний двигун з двійним турбонаддувом потужністю 434 к.с. та 550 Нм крутного момента. Базова модель коштує від 99 657 євро (2 966 221 грн). Кліенти можуть розміщувати замовлення.

У жовтні 2019 року Porsche Cayenne Coupé (335 к.с.) та Porsche Cayenne Turbo Coupé (543 к.с.) дістануться офіційних дилерських центрів марки в Україні.

Обладнання
Стандартне обладнання Cayenne S Coupé включає спорт-пакет Sport Chrono, з яким авто розганяється за 5,0 с до 100 км/год та набирає макс. швидкість 263 км/год, а також камеру заднього огляду, підсилювач керма Power Steering Plus, допомогу при парковці Park Assist, активну підвіску Porsche Active Suspension Management. Модель отримала 20-дюймові легкосплавні колісні диски.

Особливості дизайну
Porsche Cayenne у кузові купе має гостріші лінії з унікальною спадною задньою частиною, адаптивний задній спойлер, що є частиною системи Porsche Active Aerodynamics і висувається на 135 мм при швидкості понад 90 км/год, у комбінації зі спойлером на даху. Пропонуться 2 типи даху: стандартний панорамний скляний та спортивніший опціональний карбоновий.

Оголошено ціни на новий Porsche Cayenne Coupe, дилери приймають замовлення
На відміну від звичайного Cayenne на цій модифікації задні сидіння встановлені на 30 мм нижче, вітрове скло та передня стійка кузова мають більший кут нахилу завдяки зниженню краю даху на 20 мм. Новий дизайн крил і задніх дверей робить авто більш «широкоплечим».