На сайті ПриватБанку можна продати авто та придбати нове у розстрочку

Варіантів, як правильно придбати чи продати авто, є багато. Проте ПриватБанк подбав про те, як зробити це найзручніше, створивши інтернет-майданчик.

Сайт працює з лютого і вже реалізував майже 300 автомобілів. На інтернет-майданчику представлені всі регіони України. У базі — до 1,5 тис. авто: як нових, так і вживаних. Автомобілі всіх популярних моделей — від бізнес-класу до “робочих конячок”. Ціни — на будь-який гаманець. Більше того, є можливість придбати авто у розстрочку.

На сайті ПриватБанку можна продати авто та придбати нове у розстрочку
“Найбільшою перевагою майданчика є можливість обирати у який спосіб придбати чи продати авто. На сайті auto.pb.ua вказано як загальну вартість автомобіля, так і розмір платежу за програмою фінансового лізингу, — розповідає Надія Звинка, керівник напрямку споживчого кредитування Південно-Західного РУ ПриватБанку. — Тому потенційний покупець одразу бачить повну вартість автомобіля і може розрахувати щомісячні платежі, натиснувши лише одну кнопку. Для купівлі автомобіля достатньо обрати модель та внести аванс. Сайт також позбавляє всіх клопотів продавців вживаних авто. Для виставлення авто на продаж потрібно лише подати заявку на сайті. Решту питань вирішать спеціалісти банку в регіоні”.
Нагадаємо, отримати фінансову підтримку від ПриватБанку на придбання автомобіля можна за програмою “Авто у розстрочку”. Вона поширюється як на нові авто, так і на вживані. Перший внесок становить від 10%, угода укладається на термін до 7 років. Відсоткова ставка – від 0,01%, в залежності від розміру першого внеску.

За умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто.