На ринок виходить Audi A6 allroad четвертого покоління

Перша Audi A6 allroad була продана в 1999 році. Таким чином, представляючи нове четверте покоління, компанія ще й відзначає двадцятиріччя моделі.

Нова Audi A6 allroad quattro має всі характерні для неї системи: повний привід, адаптивну пневматичну підвіску і збільшений дорожній просвіт.

Крос-універсал отримав дизельний двигун 3.0 TDI, доступний в трьох варіантах потужності: 231 к.с. (500 Нм крутного моменту), 286 к.с. (620 Нм) і 349 к.с. (700 Нм). Обіцяна паливна витрата – не більше 6,6 літра на 100 км навіть для найпотужнішої версії. Трансмісія – восьмиступінчаста коробка-автомат tiptronic.

Всі три мотори агрегатуються з м’яко-гібридною технологією MHEV, яка, як кажуть, робить водіння ще більш зручним і може знизити витрату палива в реальних умовах водіння на 0,4 л/100 км.

Флагман Audi A8 четвертого покоління представлять 11 липня в Барселоні
Деякі вважають, що ця автівка розрахована на покупців середнього і старшого віку. Для молоді її зовнішність занадто академічна.

Може і так, але практика показує, що A6 allroad приваблює клієнтів різного віку, особливо якщо ті є прихильниками активного відпочинку і подорожей.

2020 Audi A6 allroad quattro
Зокрема, навіть 3,0-літровий “дизель” дозволяє вільно буксирувати причіп масою в 2,5 т: кемпер, човен, квадроцикл, тощо.