AMG готує «гарячу» версію кросовера Mercedes-Benz GLB

Приблизно за рік-півтора в сегменті “заряджених” компактних кросоверів з’явиться новий гравець – Mercedes-AMG GLB 35. Новинку вже тестують на дорогах загального користування.

Mercedes GLB є одним з найбільш очікуваних SUV, дебют яких заплановано на 2019 рік. За своїми розмірами кросовер знаходиться між моделями GLA і GLC, хоча зовнішній дизайн ближче до останнього. Втім, в GLB присутня певна «квадратність» кузова, що є, свого роду, посиланням до добре відомого Гелендвагена.

Прототип, який потрапив в об’єктиви фотошпигунів, має характерні для версій AMG великі колеса з вражаючими гальмівними супортами, виразні бампери і нижчий, ніж у стандартної моделі, дорожній просвіт.

Під капотом розташований той самий 2,0-літровий бензиновий двигун з м’яко-гібридною системою, який встановлений на хот-хетчі Mercedes-AMG A35 останнього покоління. З мотора знімають 300+ л.с.

Повторимося, офіційна прем’єра Mercedes-Benz GLB-Class має відбутися в наступному році. Його «гаряча» модифікація очікується пізніше. Кросовер початкового рівня оснащення коштуватиме, як очікується, близько 35-36 тисяч доларів.