Оренда авто — сучасний популярний сервіс прокату

Прокат автомобілів став надзвичайно популярним в наші дні — з простої послуги він переріс в повноцінний сервіс, в якому зацікавлені багато споживачів. Якщо раніше дозволити собі таке могли лише обрані автолюбителі, то сьогодні оренда авто доступна усім. Такому розвитку надання послуг сприяє великий прокатний парк, в якому представлені автомобілі різних категорії — від економ-класу до преміум-сегменту, в різних моделях і їх модифікаціях.

Замовник завжди може випробувати Skoda Octavia A5 або Volkswagen Tiguan, якщо вирішив купити такий же автомобіль, випробувати потужність і ходові якості. Доби-двох буде достатньо, щоб зрозуміти, наскільки кероване або маневрене авто, і зробити свій правильний вибір.

Прокат автомобілів може знадобитися туристам і мандрівникам, які приїхали оглянути визначні пам’ятки:

• Києва;

• Львова;

• Одеси;

• Харкова.

Наймати таксі може виявитися сильно дорого, так як в цьому випадку оплачується ще й праця водія, а при прокаті авто, користувач платить тільки за паливо і оренду.

Багато людей у відрядженні приїхавши у службових справах в чуже місто, поспішають скористатися послугами прокату, так як на громадському транспорті або таксі, багато що можна не встигнути у вирішенні поставлених завдань.

Тому сервіс прокату авто користується попитом і підвищеною популярністю, і цікавий багатьом автомобілістам.

Який автомобіль можна взяти напрокат?

Великий автопарк з різними марками і моделями, залишає за орендарем право вибору, і він може замовити для себе автомобіль:

• економ-класу;

• преміум-сегмента;

• позашляховик, 4х4.

Машини в сервісі різної комплектації, тому клієнт може орендувати преміум-автомобіль або замовити додаткові функції. Кожен вибирає машину за своїм смаком і бажанням, а також у відповідності до фінансових можливостей.

Щоб мати можливість орендувати авто, замовник повинен володіти водійським посвідченням і мати дворічний досвід керування автомобілем. Для прокату авто економ-класу, автолюбителю повинен виповнитися 21 рік. Для позашляховиків і елітних автомобілів цей вік збільшений до 25 років.

Оформлення авто в оренду багато часу не займає, головне, щоб орендар мав при собі особисті документи, паспорт, ІПН і водійське посвідчення, а також у своєму розпорядженні суму страховї застави. Розрахунки проводяться індивідуально, так як залежать від терміну оренди і класу авто.