Hyundai показав прототип величезного кросовера

Hyundai показал прототип огромного кроссовера

Про те, що у Hyundai і Kia з’являться величезні кросовери ні для кого не секрет – Kia вже щосили тестує свій Telluride. А тепер настала черга і Hyundai.

У Hyundai свій великий кросовер назвали Grandmaster, тобто «гросмейстер». Прообраз майбутньої серійної моделі, яка встане на сходинку вище Santa Fe не тільки є заявкойHyundai на повернення в сегмент великих кросоверів (у компанії вже колись була модель Veracruz/ix55), але й демонструє новий дизайнерський мову корейців.

У кросовера, який в майбутньому стане новою флагманською моделлю, величезна хромована радіаторна решітка, яка приховує невеликі фари, вертикальні світлодіодні денні ходові вогні і противотуманки. У профіль, з-за завалених вперед середніх стійок, машина нагадує Cadillac Escalade. Ззаду найвидатнішою деталлю стали вертикальні ліхтарі. Доповнюють грізний вигляд величезні легкосплавні колеса. У Hyundai не розголошують ніяких технічних подробиць про кросовер. Втім, навіть за фотографіями видно, що поки це лише неходовий макет. Найімовірніше Kia Telluride буде відведена роль першопрохідника, так як машина практично готова до виробництва. У Hyundai подивляться на реакцію ринку і тоді вже приймуть остаточне рішення про запуск Grandmaster в серію.