Polestar додасть Volvo «заднеприводности»

Polestar придаст Volvo «заднеприводности»

Відділення Polestar виділилося в самостійну компанію в минулому році: в її основне завдання входить створення потужних електромобілів і гібридів. Але і про тюнінг Volvo в ній не забувають

Так у Volvo вирішили надати своїм повнопривідних моделей характер машин з приводом на задню вісь. Але при цьому залишити їх максимально безпечними і комфортними. Для цього в Polestar розробили нову прошивку всієї керуючої електроніки автомобілів, яка перекидає на задні колеса більше крутного моменту, ніж передні.

У Polestar кажуть, що нова програма тюнінга буде недоступна для гібридних версій T6 Twin Engine і T8 Twin Engine. На них повний привід забезпечується електромоторами, зупиненими на задніх колесах, так що у них за замовчуванням більш задньопривідний характер.

Не можна перепрошити і старі моделі: тюнінг доступний тільки для моделей, побудованих на платформах SPA і CMA. Тобто, мова йде про кросоверах XC40, XC60 і XC90, седанах і універсалах S60 і S80.

Новий режим активізується в разі вибору водієм режиму Dynamic серед програм керуючої електроніки або коли відключена система стабілізації.