Brilliance представила кросовер на вузлах BMW

Brilliance представила кроссовер на узлах BMW

Китайська компанія Brilliance щільно співпрацює з BMW: баварські моделі випускаються на СП між цими двома компаніями. Тому німці зазвичай закривають очі на копіювання китайцями їх моделей. Наприклад, кросовер V5 зовні вилитий BMW X1 першого покоління.

Але новий флагманський кросовер Brilliance V7 побудований за іншим рецептом. У нього самобутня зовнішність (хоча критики знайдуть схожість з BMW X3), а от з технічної частини китайцям допомагали німці. Так машина базується на новій платформі М8Х, яка була розроблена спільно з BMW.

Під капотом у кросовера ліцензійний 4-циліндровий турбодвигун BMW сімейства N16 об’ємом 1,6 літра (204 л. с.). Для Brilliance V7 доступні як механічна коробка передач, так і роботизована трансмісія з двома зчепленнями виробництва Getrag. Привід, як і у інших моделей Brilliance виключно передній.

Кросовер довжиною 4702 мм (колісна база дорівнює 2770 мм) буде доступний на китайському ринку як в п’яти-, так і семимісному виконанні. Оснащення досить багате. Тут є шкіряний салон, 2-зонний клімат-контроль, мультимедійна система з величезним вертикально орієнтованим екраном, круїз-контроль, обігрів сидінь, система кругового відеоогляду, проекційний екран, панорамний дах і системи контролю об’єктів у «мертвих» зонах і екстреного гальмування перед перешкодою.