АвтоВАЗ розсекретив спортивну Lada Sport Vesta

АвтоВАЗ рассекретил спортивную Lada Vesta Sport

Спортседан Lada Vesta Sport складно назвати найочікуванішою новинкою року, але ця нішева модифікація все одно привертає до себе великий інтерес. АвтоВАЗ розкрив перші подробиці про свій новий спортеседане

Зовні машина практично не відрізняється від концепту, який демонструвався публіці в 2016 році. Седан отримав новий аеродинамічний обвіс з червоними акцентами. У переднього бампера Lada Vesta Sport збільшені пластикові елементи, в які інтегровані протитуманні фари. Як кажуть на заводі, візуально автомобіль стає трохи ширше. Радіаторна решітка пофарбована в чорний глянсовий, а внизу бампера розмістився невеликий спойлер, що збільшує притискну силу. Також седан отримав розширені колісні арки, в яких розмістилися 17-дюймові колеса з низькопрофільною гумою і накладки на пороги.

По краях переднього бампера з’явилися фальшвентиляционные прорізи, в яких розміщені датчики парктроніка. Здвоєні вихлопні труби розміщені по центру, а на кришці багажника з’явився невеликий спойлер з інтегрованим світлодіодним повторювачем стоп-сигналу.

Технічні характеристики машини поки не розкриваються. За неофіційною інформацією Lada Vesta Sport отримала нові амортизатори і пружинны, покликані поліпшити керованість. Під капотом у машини повинен розміститися 1,8-літровий бензиновий двигун, потужність якого фахівці відділення Lada Sport довели до 145 к. с. Найімовірніше двигун буде агрегатуватися з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.

Публічна прем’єра Lada Vesta Sport пройде на Московському міжнародному автосалоні в кінці серпня цього року.