Ford представив оновлений Ranger

Ford представил обновленный Ranger

Пікап — основа благополуччя компанії Ford у Північній Америці, де модель F-Series є абсолютним бестселером протягом останніх 43 років. Але з’ясувалося, що для багатьох американців навіть невеликий за місцевим мірка F150 здається занадто неповоротким.

Успіх відродженого Chevrolet Colorado змусив і Ford переглянути стратегію: в Детройті компанія показала «американський» пікап Ranger. В принципі, це та ж сама машина, що збирається в Південно-Східній Азії і ПАР з 2011 року (і навіть деякий час продавалася у нас) з рядом змін. У Ford говорять, що Ranger орієнтований на жителів міст, яким не чужі вилазки на природу або тяга до пригод.

Оновлений Ford Ranger сталеві бампери кріпляться безпосередньо до рами, а не до елементів кузова, нові фари і задні двері. У салоні змін поменше, основне — це поява мультимедійної системи SYNC 3 з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

На північноамериканському ринку Ford Ranger буде представлений з безальтернативним поєднанням 2,3-літрового турбомотора і 8-ступінчастого «автомата». Потужність двигуна поки не розголошується, на інших моделях «блакитного овалу» цей мотор видає від 280 до 310 к. с.

Для ринку США Ford Ranger будуть збирати на заводі концерну в Мічигані. Там же через два роки освоять виробництво відродженого позашляховика Ford Bronco, базою для якого послужить саме Ranger.