Всюдихід ДТ-30п: Король бездоріжжя

У цій машині дивно все: розміри, витрата палива, ціна і можливості. Останні настільки високі, що всюдихід ДТ-30п або «Витязь» вважається чи не найбільш прохідним сухопутним транспортом на планеті.

Монстр в поле

Вибоїстій поле, які ми не поспішаючи долали на пікапі Toyota Hilux і пару раз сіли на захист картера, «Витязь» пролітає з такою спритністю, ніби це рівна стільниця. Хоча слово пролітає звучить неабияким перебільшенням для агрегату з максимальною швидкістю під 40 км / год, але повірте, з кабіни цього монстра навіть 40 км / годину не здаються повільними.

Вибоїни він обтікає з м’якістю ящірки, але ось амплітуда коливань кабіни така, що через деякий час хочеться вийти на свіже повітря. Ну ще б пак: за всієї висоті три з гаком метра «Витязь» в лоб долає сходинки в людський зріст і переїжджає рови довжиною з легковик. Коли в лобовому склі маячить то небо, то земля, залишається сподіватися на міцність вестибулярного апарату.

Але чи є він самим прохідним на планеті? Для кожних умов хороший свій тип всюдихода, але за сукупністю якостей «Витязь» якщо не самий прохідний, то один з.

Источник: rusigra.org