Розсекречений вигляд електричного кросовера Chevrolet

Рассекречен облик электрического кроссовера Chevrolet

Надбанням громадськості стають все нові подробиці про електричної лінійці Chevrolet, яка налічує близько восьми автомобілів. Крім седана Volt і хетчбека Bolt у американської марки з’явиться компактний кросовер.

Його зроблять на базі Chevrolet Bolt. Судячи по скетчу вигляд електричного крососвера буде перетинатися з концептом FNR-X, який компанія показувала навесні цього року на автосалоні в Шанхаї. На цьому ринку він також з’явиться і він буде пріоритетним для кросовера, так як в Китай продажу електромобілів ростуть особливо бурхливими темпами. Крім того, в обилке риси простежуються і Buick Encore наступного покоління.

У кросовера досить агресивна молодіжна зовнішність з великим повітрозабірником в передньому бампері і вузькими стреловидними світлодіодними фарами. У машини практично відсутні свеси, а підвіконна лінія різко піднімається до задньої частини. Ще одна особливість дизайну машини: широкі задні стійки і відсутні віконця позаду задніх дверей.

Власне, силову установку кросовер запозичить у Bolt. Машина буде оснащена електромотором потужністю близько 200 л. с. і блоком літій-іонних батарей ємністю 60 кіловат-годин. Це дозволить на одній зарядці проїжджати йому близько 200 кілометрів.