Kia показала новий недорогий кросовер

Kia показала новый недорогой кроссовер

Компанія Kia показала на мотор-шоу в Гуанчжоу концепт свого нового кросовера, який піде в серію в наступному році. Ніякої інформації про машину представники компанії не надали. Мало того, на стенді машина стояла з наглухо затонованими стеклами.

Все що вдалося про неї з’ясувати: це те, що кросовер побудований на базі попереднього покоління Kia Sportage, точно також як кросовер Hyundai ix35, який продається в Китаї з весни цього року. При цьому NP помітно крупніше Sportage і, найімовірніше, буде мати семимісцевий салон.

Машина вибивається із загальної стилістики корейської компанії і, судячи з простим формам, буде перебувати в досить бюджетному сегменті. Машина має отримати 2-літровий бензиновий атмосферний двигун потужністю 160 л. с. В якості коробок передач будуть запропоновані 6-ступінчаста механічна та автоматична коробки передач. А ось привід у машини буде тільки переднім.

Швидше за все серійну версію Kia NP представлять наступної весни на автосалоні в Пекіні, відразу ж після цього вона піде у виробництво.