Infiniti представила оновлений флагманський позашляховик

Infiniti представила обновленный флагманский внедорожник

Компанія Infiniti розсекретила оновлений флагманський позашляховик QX80, який на цьому тижні буде демонструватися на мотор-шоу в Дубаї. У компанії машину називають «новою», що викликає подив: нового тут по суті нічого і немає.

Нагадаємо, що вперше це покоління позашляховика Infiniti показала в 2010 році під індексом QX56. В інших сегментах за цей час встигає змінитися покоління і навіть рестайлінг моделі, але у випадку з величезними позашляховиками сім років — не вік.

Еволюційні, м’яко кажучи, зміни торкнулися передньої частини: тут змінилася форма радіаторної решітки, фари, нижня частина машини, повітрозабірники на передніх крилах. Здавалося б, небагато, але вигляд QX80 став менше нагадувати Франкенштейна. У салоні змін взагалі немає: змінилася лише прострочка оббивки сидінь і дверних карт.

Немає змін і на технічному фронті: машина як і раніше рамна, як і її попередник Nissan Patrol. Під капотом все той же 5,6-літровий V8 потужністю 400 л. с. В США і на Близькому Сході машина з’явиться у продажу до кінця року. До нас Infiniti QX80 якщо і добереться, то вже в наступному році.