Aston Martin представив новий Vantage

Aston Martin представил новый Vantage

Компанія Aston Martin розсекретила купе Vantage нового покоління. Модель дуже важлива для британців: попередній Vantage став найбільш продаваною моделлю Aston Martin. Одного погляду на новинку достатньо, щоб зрозуміти: у Vantage зразка 2017 року є шанси стати ще більш успішним.

Пам’ятайте Aston Martin DB10? Ця машина була створена всього в декількох екземплярах для чергової серії «Бондіани», а серійні машини перескочили з DB9 відразу на DB11. Так ось, новий Vantage своїми лініями практично повністю повторює DB10, який не можна купити ні за яких умов!

Суперкар створений на тій же платформі, що і DB11 з алюмінієвої просторової рамою під зовнішніми кузовними панелями. Підвіска тут вирішена за тією схемою, але в Aston Martin кажуть, що переробили понад 70% її компонентів.

Купе отримало двигун, розроблений Mercedes-AMG: це V8 з подвійним турбонаддувом, потужність якого у Великобританії довели до 510 к. с. Двигун агрегатується 8-ступінчастим «автоматом» ZF. Розгін до 100 км/год займає 3,6 секунди, максимальна швидкість дорівнює 313 км/ч.